20 českých startupů se představí investorům ze Silicon Valley

20 vybraných českých startupů dostane možnost představit své projekty investorům a mentorům ze Silicon Valley. Polovina získá bezplatnou účast na workshopu Silicon Valley Startup Camp, pořádaném US Market Access Center.

Praha, 24. září 2012 - Silicon Valley Startup Pitching - prezentace 20 českých startupů před vybranými investory a mentory z americké organizace US Market Access Center (www.usmarketaccesscenter.com) - proběhne 9. října 2012 v Praze a Brně. 10 nejlépe hodnocených projektů získá možnost bezplatně se zúčastnit 3denního intenzivního praktického workshopu Silicon Valley Startup Camp (v hodnotě 2 100 eur za osobu), který budou v Praze realizovat zkušení investoři ze Silicon Valley ve dnech 20. až 22. října 2012. Ostatní dostanou okamžitou zpětnou vazbu a také hodnocení potenciálu a silných, resp. slabých stránek jejich projektů od zkušených odborníků.

Akci připravila Czech ICT Alliance ve spolupráci s US Market Access CenterJihomoravským inovačním centrem. Zájemci o prezentaci investorům se mohou do 5. října 2012 přihlásit na adrese www.czechict.cz/startcamp. Vybrané projekty budou oznámeny 7. října. Pokud se chcete podívat, jak české firmy uspějí, je možné se registrovat na goo.gl/u0wpD.